Leírás
A fagyasztva szárítás egy különösen kíméletes eljárás, amivel a gyümölcs természetes tulajdonságai, színe, íze, illata, valamint ásványi anyag és vitamintartalma változatlan marad. A feldolgozás során nem használnak színezéket és tartósítószereket, adalékanyagokat. FOGYASZTÁSI JAVASLAT: natúr formában, vagy gyümölcsteának, feketetea ízesítésére, joghurt vagy egyéb tejkészítmények ízesítésére, dúsítására, sütemények, desszertek alapanyagaként. Vegetáriánus, paleolit és egyéb diétás étrendekbe kiválóan beilleszthető termék. Mézben elkeverve a gyümölcs visszanyeri eredeti formáját és így desszertként, vagy akár tea készítésére is alkalmas. Tea készítésénél fontos, hogy a víz 60 foknál ne legyen melegebb, így őrizhetjük meg legjobban a gyümölcsök értékes tulajdonságait. ÖSSZETEVŐK: Vadcseresznye, kékáfonya, eper fagyasztva szárított technológiával. |
Paraméterek
MINŐSÍTÉS | ÉLELMISZER |
KISZERELÉS | 50 G / TASAK |
TERMÉKCSALÁD | BÁLINT CSEMEGÉK |